Vacature medewerker schadeverhaal verzekeringsfraude

Medewerker schadeverhaal verzekeringsfraude

donderdag, 23 februari 2023

Wil jij het verschil maken en helpen bij het terugdringen van verzekeringsfraude? Dan is SODA op zoek naar jou! Jaarlijks wordt er in de verzekeringsbranche voor tientallen miljoenen euro’s gefraudeerd. SODA ondersteunt verzekeringsmaatschappijen bij het verhalen van de schade die ontstaat door fraude. Ben jij de doortastende en zelfverzekerde mediator die wij zoeken?

Dit is jouw baan

Stel je voor: je begint de dag met het beantwoorden van vragen van debiteuren en opdrachtgevers. Als dat bijgewerkt is neem je een nieuw dossier in behandeling: een fraudezaak van meer dan €200.000,- Samen met de opdrachtgever en collega’s bespreek je de juiste benadering en daarna neem je contact op met de debiteur. Het eerste contact is gelegd en het was een goed gesprek. Na de lunch staat er een meeting met de accountmanager gepland en heb je een brainstormsessie met collega’s om te bespreken hoe we bepaalde processen efficiënter kunnen inrichten. Zie jij jezelf al op deze plek?

Dit ben jij

Je bent communicatief vaardig en staat sterk in je schoenen. Je kunt je goed aanpassen aan je gesprekspartners en denkt graag mee met onze opdrachtgevers bij het vinden van oplossingen. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en kunt zelfstandig werken. We zoeken een enthousiaste collega die nieuwsgierig ingesteld is en openstaat om nieuwe dingen te leren. Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en kunt een VOG-verklaring aanleveren.

Dit bieden wij

Een uitdagende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je komt in Amersfoort te werken in een enthousiast team van totaal 15 medewerkers. De functie is voor 32 uur per week en je kunt direct starten. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en we vinden het fijn als je actief meedenkt in het optimaliseren van onze dienstverlening. Uiteraard bieden wij jou een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

Enthousiast geworden?

Dan zien wij je cv en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Lourens ’t Hart via LtHart@so-da.nl.