Een gastvrije en vooral veilige horeca is waar u veel in investeert. Ondanks alle inspanningen kunnen zich altijd incidenten voordoen. Vaak bent u de dupe van het wangedrag van anderen. Naast de overlast kost de afhandeling van een incident ook veel tijd. Wist u dat de veroorzaker bij wet verplicht is om de verloren tijd ook als schade te vergoeden? SODA ondersteunt horecaondernemers bij het verhalen van deze schade.

Onze aanpak

Ontzorgen en een duidelijk signaal afgeven aan overlastveroorzakers, dat is waar de SODA-aanpak voor staat. Nadat de politie ter plaatse is geweest en u het incident online aangemeld heeft neemt SODA de verdere afhandeling van u over. Door onze nauwe samenwerking met de politie hebben wij alle gegevens tot onze beschikking en verhalen wij namens u de schadevergoeding op de dader. Het gaat hierbij niet alleen om indirecte schade (verloren tijd en overlast), maar ook om eventuele directe schade (schade aan eigendommen).

Online platform en persoonlijke service

Via het online platform van SODA kunt u snel en eenvoudig een incident aanmelden. SODA neemt daarna de volledige afhandeling op zich. Van het sturen van de rekening , tot de herinnering en als het niet anders kan dan werken wij nauw samen met vaste gerechtsdeurwaarders. In een persoonlijk dashboard kunt u de status bekijken van alle aangemelde incidenten.

Voordelen van SODA

  • Eenvoudig een incident online aanmelden
  • Overzichtelijk dashboard van alle door u gemelde incidenten
  • Door onze samenwerking met de politie kunnen wij snel handelen

Kwalitatieve dienstverlening

Door nauwe samenwerking met onder andere politie, justitie en ondernemers heeft SODA een groot vertrouwen opgebouwd bij alle betrokken partijen. Om dit vertrouwen en de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, staat SODA onder toezicht van de Stichting DAAD. Stichting DAAD waakt over de kwaliteit van de uitvoering en biedt betrokken partijen een klachtenregeling en een onafhankelijke klachtencommissie.

Meld uw onderneming vandaag nog aan

Via de onderstaande button kunt u zich eenvoudig aanmelden. Heeft u nog een vraag? Dan zijn wij op maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur bereikbaar via 088 3223 123. U kunt uw vraag ook mailen naar info@so-da.nl.