Soda verhaalt 201 euro schadevergoeding

Soda verhaalt 201 euro schadevergoeding

Een veilige en prettige omgeving voor medewerkers en bezoekers is van groot belang. Ondanks alle maatregelen kunt u nieuwe incidenten niet altijd voorkomen. Ondernemers (in de horeca of het openbaar vervoer) zijn de dupe van de schade die een overlastveroorzaker aanricht. SODA ondersteunt benadeelden bij verhalen van een schadevergoeding op personen die een onrechtmatige daad plegen.

Klik op één van onderstaande categorieën om meer te lezen over de SODA-aanpak.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer

Een veilige reisomgeving is waar u veel in investeert. Ondanks alle getroffen maatregelen, waaronder camera’s en extra toezicht, worden reizigers en medewerkers alsnog geconfronteerd met situaties waarin zij zich onveilig voelen. SODA ondersteunt vervoersmaatschappijen bij het verhalen van een schadevergoeding op zwartrijders en overlastveroorzakers.

Openbaar vervoer

De horeca

Ontzorgen en een duidelijk signaal afgeven aan overlastveroorzakers, dat is waar de SODA-aanpak voor staat. Wist u dat de veroorzaker bij wet verplicht is om de verloren tijd ook als schade te vergoeden? SODA ondersteunt horecaondernemers bij het verhalen van directe en indirecte schade.