Nieuws

Medewerker schadeverhaal verzekeringsfraude

Medewerker schadeverhaal verzekeringsfraude

Wil jij het verschil maken en helpen bij het terugdringen van verzekeringsfraude? Dan is SODA op zoek naar jou! Jaarlijks wordt er in de verzekeringsbranche voor tientallen miljoenen euro’s gefraudeerd. SODA ondersteunt verzekeringsmaatschappijen bij het verhalen van de schade die ontstaat door fraude. Ben jij de doortastende en zelfverzekerde mediator die wij zoeken?

Dit is jouw baan

Stel je voor: je begint de dag met het beantwoorden van vragen van debiteuren en opdrachtgevers. Als dat bijgewerkt is neem je een nieuw dossier in behandeling: een fraudezaak van meer dan €200.000,- Samen met de opdrachtgever en collega’s bespreek je de juiste benadering en daarna neem je contact op met de debiteur. Het eerste contact is gelegd en het was een goed gesprek. Na de lunch staat er een meeting met de accountmanager gepland en heb je een brainstormsessie met collega’s om te bespreken hoe we bepaalde processen efficiënter kunnen inrichten. Zie jij jezelf al op deze plek?

Dit ben jij

Je bent communicatief vaardig en staat sterk in je schoenen. Je kunt je goed aanpassen aan je gesprekspartners en denkt graag mee met onze opdrachtgevers bij het vinden van oplossingen. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en kunt zelfstandig werken. We zoeken een enthousiaste collega die nieuwsgierig ingesteld is en openstaat om nieuwe dingen te leren. Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en kunt een VOG-verklaring aanleveren.

Dit bieden wij

Een uitdagende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je komt in Amersfoort te werken in een enthousiast team van totaal 15 medewerkers. De functie is voor 32 uur per week en je kunt direct starten. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en we vinden het fijn als je actief meedenkt in het optimaliseren van onze dienstverlening. Uiteraard bieden wij jou een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

Enthousiast geworden?

Dan zien wij je cv en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Lourens ’t Hart via LtHart@so-da.nl.

Associate partnership met het Verbond van Verzekeraars

Associate partnership met het Verbond van Verzekeraars

Op 1 december 2022 zijn wij associate partner geworden van het Verbond van Verzekeraars.

“De samenwerking met het Verbond levert een nog breder platform op”, vertelt Atie Wisse, accountmanager verzekeringszaken bij SODA. “Zo kan SODA de verzekeringsmarkt beter leren kennen. Door elkaars uitgebreide netwerk en kennis te gebruiken helpen we elkaar verder in de bestrijding van verzekeringscriminaliteit. Het vergroot de zichtbaarheid van SODA en draagt bij aan maatschappelijke, preventieve bekendheid van de lik-op-stuk-aanpak”.Klik hier om het hele interview met het Verbond van Verzekeraars te lezen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van verzekeringsfraude? Bekijk dan deze informatiepagina of neem contact met ons op via verzekeringszaken@so-da.nl.

 

Tanken zonder betalen NOS Journaal


Vanwege de stijgende brandstofprijzen signaleerden we een toename in het aantal brandstofdiefstallen. In het NOS Journaal van 13 maart gaf SODA, bij monde van Lourens ’t Hart, tekst en uitleg over dit probleem.

Verzekeringsfraudeurs betalen ruim 3 miljoen euro terug

Verzekeringsfraudeurs betalen ruim 3 miljoen euro terug

Het verhalen van schadevergoedingen op fraudeurs, heeft begin 2022 de grens van 3 miljoen euro bereikt. Sinds de start van onze ‘lik-op-stuk-aanpak’ in samenwerking met het Verbond in 2016 zijn bijna 5.000 zaken in behandeling genomen. Directeur Edward Schoneveld en accountmanager Atie Wisse over de unieke positie in het verhaalproces van verzekeringsfraude: “Wij zijn geen incassobureau, maar een mediator.”

Lees het volledige artikel op de website van Het Verbond van Verzekeraars.